Pressrelease

Välkommen Stefan

 

Vi på Aqua Level hälsar Stefan Bolmgren välkommen som vår nya VD. Stefan har ett förflutet inom Konsult-, Bygg- samt säkerhetsbranschen. Hans styrka ligger i att utveckla såväl företag som personal med en ekonomisk eftertanke.

Stefan har redan gjort avtryck i vårt företag och vi känner oss starka inför framtiden.

Vi antar nu utmaningen för Tillväxt.Jag känner stor glädje och inspiration att som VD arbeta i Aqua Level, ett företag med gedigen kompetens och erfarenhet, där man tillverkar i stort sett alla ingående komponenterna i egen regi.

Glädjande för min del är att företaget ligger i startgroparna för en tillväxtresa. En resa där vi såväl skall växa i organisation samt att ta mer och ny marknad.
Ett uppdrag som faller väl in med mina styrkor och drivkrafter.

Jag ser fram emot att möta Branschen och dess utmaningar tillsammans med gänget på Aqua Level.

 

Stefan

 

Aqua Level Svenska AB utvecklar och marknadsför produkter och tjänster för ökad flexibilitet och attraktion i framför allt simhallar.

Leveranserna består oftast av höj- och sänkbara mellanbottnar för att variera bassängdjup och olika typer av rörliga väggar för att variera längd.

Våra produkter utvecklas med målsättningen att driftkostnaderna ska bli så låga som möjligt under alla de år som anläggningen ska vara i drift.

Våra kunder finns framför allt inom den publika sektorn men vi genomför även uppdrag till privata kunder.

Bolaget bildades 1993 och 2023 firar vi 30 år i branschen. 

 

Aqua Level Svenska AB       Växjövägen 305   343 71 Diö  Sweden   +46 (0)476 216 80       info@aqualevel.se