Jobb

Jobb

Vi söker nu Tekniker

Har du rätt profil erbjuder vi dig att jobba i en stimulerande och utvecklande miljö tillsammans med ett härligt gäng av medarbetare som brinner för sitt jobb.

 

Beskrivning av jobbet

Är du positiv, handlingskraftig och kvalitetsmedveten och har en god teknisk kompetens – då kan du vara den vi söker. Jobbet är väldigt omväxlande i sin natur och som tekniker hos oss kommer du till största del att jobba med både service/montagearbeten ute på våra installationer med materialhantering och förmontage i vår fabrik däremellan. Du kommer även att hantera planering och uppföljning av service.

 

Profil på den vi söker

För att kunna utföra jobbet på bra sätt måste du ha en teknisk kompetens och kunna läsa ritningar. Vi jobbar med IT-stöd, främst Office (Outlook, Word, Excel) & Visma och vill därför att du har jobbat med dessa system eller motsvarande. Vidare behöver du kunna hantera enklare operationer i bearbetande maskiner såsom svarv och fräs. Jobbet kräver körkort (min klass B) och du bör absolut tycka om att resa.

 

Personliga egenskaper

Med rätt personlighet är vi övertygade om att du kommer att trivas och göra ett bra jobb. Den vi söker har en stark drivkraft, är positiv och ansvarstagande. Vi tycker det är viktigt att jobba bra tillsammans och ha kul även i stressade situationer, därför måste du vara ordningsam, vara stresstålig och ha god samarbetsförmåga.

Jobbet innebär en hel del kundkontakt och vi vill därför även att du har förmåga att kommunicera på bra sätt.

 

Förutsättningar

Arbetsplats: Diö, Älmhults kommun              Start: Snarast                           Omfattning: Heltid

 

Kompletterande information

Vill du ha ytterligare information, kontakta Fredrik Sjöberg, 0476 26 881 eller Anders Stigsson, 0476 26 880

 

Ansökan

Skriv ner ett personligt brev där du beskriver vem du är och varför du vill ha jobbet och skicka detta tillsammans med ditt CV till info@aqualevel.se

 

Aqua Level Svenska AB       Växjövägen 305   343 71 Diö  Sweden   +46 (0)476 816 80