Om oss

Aqua Level Svenska AB erbjuder produkter och tjänster för ökad flexibilitet, säkerhet och effektivitet i simhallar.

 

 

Oavsett om det handlar om höj- och sänkbara mellanbottnar eller olika former av avdelare så har vi rätt lösning för varje projekt. Vi erbjuder även system för ökad säkerhet i verksamheten.

 

Vi har levererat mer än 140 projekt världen över sedan den första leveransen till simhallen i Bromölla 1996. Aqualevels kunder finns både inom den kommunala och privata sektorn.

 

Företaget grundades för över 20 år sedan av Anders Stigsson som fortfarande är aktiv i verksamheten. Vi har rötterna i den Småländska myllan i Diö strax utanför Älmhult. Kulturen har vi med oss och därför jobbar vi alltid kostnadsklokt. Många byggföretag har lärt känna oss som lätta att samarbeta med.

 

Våra produkter utvecklas med målsättningen för att driftkostnaderna ska bli så låga som möjligt under de 30-40 åren som anläggningen ska vara i drift.

 

Under de 20 år som vi varit aktiva på marknaden så har vi lärt oss vikten att av att göra rätt från början. Det tror vi att vi uppnår genom att jobba stukturerat och i nära samarbete med alla som är inblandade i ett simhallsprojekt

 

 

Våra värderingar

 

  • Pålitlighet
  • Entusiasm
  • Innovation
  • Kvalitet

Aqua Level Svenska AB Växjövägen 305 343 71 Diö Sweden +46 (0)476 26180 info@aqualevel.se