Pressrelease

Pressrelease 2020-01-20


Ny VD för Aqua Level Svenska AB

 

Nuvarande vd Per Enmark kommer under februari 2020 att lämna sitt uppdrag för nya utmaningar som vd för stålpools tillverkaren Invarmex.

Under de senaste åren har Aqualevel utvecklats från att ha jobbat med enbart återförsäljare till att även utveckla sina affärer i egen regi. Vidare har produktportföljen utökats och kvaliteten i genomförandet och produkterna förbättrats. Genom de genomförda förändringarna har omsättningen ökat och lönsamheten förbättrats.

 

Fredrik Sjöberg, tillträdande VD:


”Det känns hedrande att ta över VD rollen och fortsätta där Per lämnar.

Som delägare och aktiv i företaget har jag stor förståelse för verksamheten och de olika utmaningar vi har framför oss men även var möjligheterna finns.

Jag tackar Per för allt arbete han lagt ner och ser positivt på att tillsammans med medarbetarna vidareutveckla Aqualevel.”       

 

Per Enmark:


”Efter nästan 7 år på Aqualevel känns det spännande att påbörja en ny utmaning tillsammans med Invarmex. Samtidigt är det med vemod som jag lämnar Aqualevel som är ett fantastiskt bolag där resan tillsammans med ägare, styrelse och medarbetare varit både rolig och framgångsrik.

Jag känner mycket för verksamheten och önskar Fredrik Sjöberg och kollegorna ett stort lycka till med det fortsatta arbetet att utveckla Aqualevel.”
 

Aqua Level Svenska AB utvecklar och marknadsför produkter och tjänster för ökad flexibilitet och attraktion i framför allt simhallar. Leveranserna består oftast av höj- och sänkbara mellanbottnar för att variera bassängdjup och olika typer av rörliga väggar för att variera längd.

Våra produkter utvecklas med målsättningen att driftkostnaderna ska bli så låga som möjligt under alla de år som anläggningen ska vara i drift. Våra kunder finns framför allt inom den publika sektorn men vi genomför även uppdrag till privata kunder.

Bolaget bildades 1993 och 2018 firades att vi funnits i branschen i 25 år.